Change font size

Welcome
Welcome to Hair Transplant Advice

You are currently viewing our boards as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content, and access many other special features. In addition, registered members also see less advertisements. Registration is fast, simple, and absolutely free, so please, join our community today!

Post a new topicPost a reply Page 1 of 1   [ 1 post ]
Author Message
 Post subject: "Panacy" 4393 FUT 12 Months
PostPosted: Thu Jul 01, 2010 12:44 am 

Has thanked: 0 time
Have thanks: 0 time
Jestem młodym aktorem, który jest na początku swojej kariery. Niestety dzisiejsza rzeczywistość brańży filmowej (choć nie tylko filmowej) jest dość okrutna. Szanse na dużo pacy w filmie, czy w telewizji mają "Jestem młodym aktorem. Moją wizytówką jest moja twarz, moja osoba. Kiedy aktor odczuwa brak pewności siebie, niewątpliwie jest to przeszkoda w uprawianiu tego zawodu. Moim kompleksem, powodującym obniżenie poczucia własnej wartości (tak zawodowej jak i osobistej) było łysienie. Po długich poszukiwaniach właściwego sposobu na rozwiązanie tego problemu trafiłem na temat transplantacji włosów. Długa analiza podobnych jak mój przypadków naprowadziła mnie na klinikę BHR w Brukseli. Jeżeli żyjemy w czasach kiedy ten problem może spokojnie zostać zażegnany, dlaczego sobie nie pomóc?

Pomyślicie dlaczego akurat BHR? Dwukrotnie udałem sie na konsultacje do jednej z warszawskich klinik, gdzie najpierw oznajmiono mi, że "mam jeszcze zbyt dużo włosów, proszę przyjść za rok", a po roku zaproponowali mi zabieg na ok. 1000 graftów. Następnie skontaktowałem się również z kliniką BHR. Po samej jedynie konsultacji fotograficznej zaproponowali mi zabieg wielkości od 3 do 4 tyś. graftów. W rezultacie liczba zwiększyła się do 4393 graftów. To profesjonaliści bez dwóch zdań.

Moja decyzja była bardzo słuszna. Wróciła pewność siebie i swoboda bycia.

Klinika BHR dba o każdego swojego pacjenta przed i po zabiegu. Wszystko jest na najwyższym europejskim poziomie. Polecam wszystkim, którzy na codzień z powodu łysienia odczuwają psychiczny dyskomfort. W moim zawodzie jest to dodatkowe piętno. Zabieg w BHR Clinic to jedna z najlepszych decyzji jakie podjąłem!

Szczerze polecam!"

Profile  

Post a new topicPost a reply Page 1 of 1   [ 1 post ]